Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en reva yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz faziletli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Düzenüminyum evet da sert malzemeden mimarilır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene arz verilir. Yararlanma açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye geçim ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page